Superhumans

Superhumans Center är ett nytt medicinskt center i världsklass i Ukraina som ger specialiserad vård till ukrainska barn, kvinnor och män som skadats av krig. Superhumans öppnades 2023 och patenterna får omfattande vård utan kostnad. Sjukhuset är specialiserat på att tillhandahåll proteser, rehabilitering och nu även psykosocial vård. Ukrainas första dam Olena Zelenska är ledamot

Superhumans Center är ett nytt medicinskt center i världsklass i Ukraina som ger specialiserad vård till ukrainska barn, kvinnor och män som skadats av krig.

Superhumans öppnades 2023 och patenterna får omfattande vård utan kostnad. Sjukhuset är specialiserat på att tillhandahåll proteser, rehabilitering och nu även psykosocial vård. Ukrainas första dam Olena Zelenska är ledamot av styrelsen och Ukrainas hälsominister Victor Lyashko är medlem i medicinska styrelsen.

Detta projekt syftar till att förbättra livskvaliteten för barn som har traumatiserats av krig genom att ge psykologiskt stöd, samt att utbilda fler psykologer och hjälpa dem att hitta barn som behöver vård över hela Ukraina.

Alla projekt